Drikke og smoothie, Frokost / 22/06/2016

Smoothie med blåbær og bringebær

Jeg har nettopp kommet hjem etter å ha besøkt min gode venninne Irlin’s yoga klasse. Det er første gangen jeg prøver medisinsk yoga, og jeg elsket det. Det var akkurat det jeg trengte! Jeg kom inn i timen med stress i kroppen. Etter 1,5 timer med medisinsk yoga, fløy jeg bokstavelig talt ut med et smil om munnen. Jeg følte meg fri, positivt giret og avslappet på samme tid. Og inspirert! <3  Ja, jeg vet det! Noen ganger har vi faktisk behov for å forlate våre lange to-do lister for å få tilbake oversikten og inspirasjonen.

Jeg dro rett hjem. Smoothie med blåbær og bringebær var det kroppen ville ha.Den er kjempegod! Den er spekket med fantastiske smaker. Bærene gir masse supre antioksidanter, hemp og mandler gir gode proteiner, og du får også sunt fett gjennom mandlene. Perfekt etter trening.

 

Smoothie med blåbær og bringebær

2 store porsjoner

1 kp frosne blåbær

1 kp frosne bringebær

2 kp appelsin juice

2 kp plantebasert melk; i dag brukte jeg havremelk

1 banan

2 håndfull mandler

2 ss hemp proteinpulver (valgfritt)

 

Ha alle ingrediensene i en blender, bortsett fra protein pulveret. Kjør for fullt i 10 sekunder. Tilsett så hemp og kjør i opptil et minutt; eller til blandingen er glatt. Det er helt ok å ha igjen noen mandelbiter å tygge på.

Smoothie with blueberries

 

Tips ifht bananer:

Hvis du har bananer som er blitt brune og står i fare for å ikke bli spist, er det et godt tips å dele dem inn i passende biter og legge dem i fryseren . Da har du alltid frosne bananer for hånden, supre for smoothies, og du kaster mindre mat.

Ha en flott dag, og husk å legge litt fritid inn på to-do liste <3

 

Stikkord: , , ,
Share:

byInga

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »