Inspirasjon - folk og steder / 11/04/2017

Herlige Neal’s Yard i London

Forrige helg var jeg på inspirasjonstur til London. Måtte da selvfølgelig tilbake til Neal’s Yard; helsemekka i London. Love the place <3. Om du ikke har vært der enda, er stedet obligatorisk neste gang ;).

Neal’s yard, Covent Garden

Ikke forvent at du “dumper” inn i det. Det er et lite smau inn fra en sidegate, Monmouth street, i Covent Garden. Stedet er til og med omtalt i Wikipedia.

Dette er helsemekka i London; både når det kommer til mat, drikke og hud-/beauty-produkter. Her kan du være på oppdagelsesreise eller kun sitte der å ta inn de fantastiske fargene og det yrende livet.

 

26 Grains

Målet denne gangen var å spise på cafeen 26 Grains. Gikk forbi dette stedet forrige gang jeg var i London og lovet meg selv å komme tilbake.

 

Fire hovedtema på menyen, og et hav av muligheter og variasjoner innenfor de. Som vanlig vanskelig å velge.

 

Jeg valgte porridge, grøt, med masse god topping. Hyggelig å sitter der og se de tilberede maten. Selvfølgelig masse markblomster der inne <3.

 

Yummy. Det beste jeg har smakt på lenge. Grøten er laget på kokos melk, hvete, frø og med litt aromatisk gult krydder. Kan det være gurkemeie? Som topping fikk jeg kakao-granola, pære, kokosyogurt og litt lønnesirup. Her var det bare å nyte. Deilig med grønn te til.

 

Neal’s Yard Remedies

Denne butikken må også besøkes når du er på Neal’s Yard. Masse nydelige produkter, herlige dufter, smaksprøver på teer, mye inspirasjon å ta med hjem.

 

Masse deilige produkter som kan prøves.

 

Produkter for velvære-tid på badet når du kommer hjem.

 

Mye forskjellig spennende supermat, med kokeboker, smaksprøver og inspirasjon

 

Helt til slutt. Ha en deilig påske med dette herlige bildet fra Neal’s Yard. It’s all in the details. Take Care <3

 

 

Stikkord: ,
Share:

byInga

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »