Drikke og smoothie, Frokost / 21/10/2018

Grønn Smoothie bowl med avokado og grønnkål

Vi har årlig en uke sommerferie i Haugesund hvor jeg er vokst opp. I år var jeg lykkelig da jeg plutselig oppdaget cafeen hos Carlos. Den ligger nydelig plassert på det gamle slakterhuset og er du heldig med bord, kan du sitte og skue utover Smedasundet. Når de da i tillegg hadde grønn smoothie bowl var lykken fullkommen der jeg satt med mac-en min og skrev litt en tirsdag formiddag.

Da jeg bestilte smoothie bowlen på tredje gangen den uken, måtte jeg høre med den hyggelige jenten bak disken om ingrediensene. Nå har jeg testet meg frem til samme opplevelse. En deilig fyldig nærende tykk smoothie til å spise med skje, og herlig frisk topping. Det som er genialt her er at du bruker frosne bær. De har jeg alltid tilgjengelig i fryseren.

 

Grønn Smoothie bowl med avokado og grønnkål

1 porsjon

1/2 avokado

1 håndfull grønnkål

10-15 mandler

1/2 eple

1,5 dl eplejuice

1 skive ingefær

 

Topping:

Frosne blåbær, frosne bringebær, hakkede mandler og hakket eple

 

Ta alle ingrediensene i en blender og kjør det hele til en fyldig masse.

Ha blandingen oppi en skål du er glad i og ta på topping. Det som er foreslått her er bare et forslag. Det er bare å bruke fantasien.

Enjoy <3

Share:

byInga

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »