Drikke og smoothie / 14/04/2019

Te med ingefær, sitron og honning

Prøv denne teen når du brygger på forkjølelse. Til og med legen til datter min anbefalte te trukket på ingefær, sitron og honning da hun begynte å bli forkjøpet, hadde en sår hals og måtte holde seg frisk til en presentasjon hun skulle holde på skolen. Teen er deilig velgjørende, lindrende og full av gode stoffer kroppen kan nyte godt av for å bekjempe forkjølelse.

Ingefær har som kjent blitt brukt som medisin i Østen i hundrevis av år, og skal bidra til å dempe betennelse og redusere smerte.  Honning sies å ha lindrende egenskaper. I tillegg til å hjelpe immunforsvaret å kjempe mot infeksjoner i kroppen, skal den visstnok kunne lege små sår og revitalisere huden. Sitron har et høyt innhold av C-vitamin, og er som kjent en naturlig antioksidant som hjelper immunforsvaret å bekjempe infeksjoner som forkjølelse. Sitron er også kjent for å være rensende.

 

Te med ingefær, sitron og honning

En stor kopp

1/2 presset sitron

2-3 cm skrellet ingefær i skiver

1 stor kp kokende varmt vann

2 ts honning (avhenger av hvor søt du liker den)

 

Kok opp vann og bland i ingefær, sitron og ønsket mengde honning. La det stå og trekke litt slik ingefæren får avgitt smak.

Stikkord: ,
Share:

byInga

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »