Drikke og smoothie / 31/07/2019

Smoothie med jordbær og banan

Nå når det er jordbærtid, hadde jeg lyst til å finne en god jordbærsmoothie jeg kunne bruke til frokost. Disse fantastiske bærene må jo nytes til fulle.

Denne smoothien er enkel og deilig. Sitron kan tilpasses ifht syrlighet. Proteinpulveret bruker jeg for å holde meg mett lenger. (Risprotein er innkjøpt for å få et hvitt pulver som ikke ødelegger fargen. Ellers har jeg ofte brukt hemp som er grønt av farge).

 

Smoothie med jordbær og banan

1 stort glass til deg, eller to vanlige glass for å dele 🙂

250 gram jordbær (1/2 kurv)

1 moden banan

2 dl kald mandelmelk (eller annen plantebasert melk)

2 ss sitronsaft

1/4 ts vaniljepulver

4 isbiter

1 ss risprotein (valgfritt)

 

Ta alle ingrediensene i en blender og kjør det hele til en smooth drikk.

Alternativt kan du først kjøre alt unntatt jordbærene (evt halvparten av jordbærene). Tilsett så jordbærene, kjør på moderat hastighet til det fremdeles er igjen litt struktur/litt jordbærbiter. Det synes ihvertfall jeg er deilig<3.

Enjoy <3

Share:

byInga

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »