Drikke og smoothie / 02/08/2018

Grønn detox smoothie

Før sommeren meldte jeg spontant på et nettbasert detox kurs arrangert Trine Berge og Tina Holt. Opplegget var basert på sunn, god og plantebasert mat. Mye bedre for mitt humør og livsglede,  enn et opplegg med kun flytende føde.

Denne oppskriften er hentet fra kurset. En nydelig grønn detox smoothie med blant annet eple, avokado, grønnkål og fennel; som jeg fremdeles lager innimellom når jeg føler for det. Den både smaker og gjør godt.

 

Grønn Detox Smoothie

1 porsjon

1/2 avokado

1 håndfull grønnkål (eller spinat)

2 dl eplejuice

1 skive ingefær

1 bit fennikkel

 

Ta alle ingrediensene i en blender og kjør det hele til en smooth drikk.

Enjoy <3

Share:

byInga

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »